Rólunk

Cégünkről

Az Európa Brókerház Zrt. 2012-ben azzal a céllal alakult, hogy a hazai befektetők számára útmutatást adjon napjaink szövevényes pénzpiaci kínálatában. Működési körünk bővítése során 2015 óta vagyunk jelen az élelmiszer és vegyi áru kereskedelem területén is, mint fiatal, fejlődőképes csapat.

Jelenlegi fő feladatunknak azt tartjuk, hogy partnereinket a lehető legszínvonalasabban, leggyorsabban és minden elvárásnak megfelelően szolgáljuk ki. Cégünk fontosnak tartja, hogy a piacának minél nagyobb szegmensét kiszolgálhassa állandóan bővülő választékunk által. Cikkeink olyan élelmiszeripari és háztartási- vegyi áru termékek, amelyek garantálják a fogyasztónak a legmagasabb minőséget.

Célunk, hogy hosszú távú, megbízható beszállítói illetve szolgáltatói legyünk partnereinknek. Bízunk benne, hogy árukínálatunkból mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb, kifogástalan minőségű terméket. Megrendelések kiszállítását az egész ország területére vállaljuk.

Amennyiben sikerült érdeklődését felkeltenünk, szívesen állunk rendelkezésükre a kapcsolat menüpontban található elérhetőségek bármelyikén.